Βιβή Ποταμούση: « Η δημοτική αρχή δεν είναι ικανή να φέρει εις πέρας το έργο της Ιωάννου Χρήστου».

Στο έργο του ως αντιπεριφερειάρχη απέδωσε τον χαρακτηρισμό που πρόσαψε στον κ. Ξενάκη, περί «απόλυτου τίποτα» η δημοτική σύμβουλος Βιβή Ποταμούση. Η κα Ποταμούση μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Κυδώνη «Καλημέρα με τον ΑΝΤ1», δικαιολόγησε τον χαρακτηρισμό που απέδωσε στον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών, ως χαρακτηρισμό που αφορούσε το έργο του ως αντιπεριφερειάρχη με την περιφερειακή αρχή της κας Καλογήρου. « Δεν κάνω εγώ προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Μπορεί να  έχω εκρήξεις στο δημοτικό συμβούλιο αλλά ποτέ δεν χαρακτηρίζω ανθρώπους. Το έργο του χαρακτήρισα. Στην περιφέρεια τι έργο έχει  να επιδείξει; Εγώ λοιπόν μιλούσα για το έργο. Ότι ως αντιπεριφερειάρχης δεν έχει να επιδείξει έργο», είπε προσθέτοντας ότι ο  κ. Ξενάκης προσπαθεί να  πείσει ότι είναι μεγάλη επιτυχία της δημοτικής αρχής το έργο της Ιωάννου Χρήστου ενώ τα πράγματα δεν είναι ‘έτσι και μετά τις αποκαλύψεις του  κ. Κλιαμενάκη περιπλέκονται και άλλο. «Δεν μπορεί ο κ. αντιδήμαρχος με ύφος 100 καρδιναλίων να μας κουνάει το δάκτυλο και να μας λέει ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν έκανε τίποτα  Να θυμίσω δε ότι όταν υπογράφηκε η σύμβαση  μεταξύ δήμου, επί δημοτικής αρχής Βουρνού, με το υπουργείο και την περιφέρεια, οι κ.κ. Κάρμαντζης και Ξενάκης ήταν απέναντι στο ‘έργο. Η προγραμματική ήταν η αφορμή, η αρχή για να γίνει το έργο αλλά η δημοτική αρχή όπως φαίνεται δεν είναι ικανή να το φέρει εις πέρας, όπως αποδεικνύεται από τις καθυστερήσεις», κατέληξε.

Καθαρισμοί με εθελοντές

Η κα Ποταμούση αναφέρθηκε και στο θέμα των καθαρισμών των χωριών, σημειώνοντας ότι όλα εναπόκεινται στην καλή διάθεση των εθελοντών. « Καλοί είναι οι εθελοντές αλλά ο ρόλος τους είναι επικουρικός. Δεν μπορεί να στηριζόμαστε στους εθελοντές για να καθαρίσουν τα χωριά. Που είναι η δημοτική αρχή, δεν έπρεπε να υπάρχουν καθαριστές στα χωριά;», αναρωτήθηκε.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.